veelgestelde vragen

• Bij inloggen moet ik een wachtwoord opgeven. Wat is mijn wachtwoord?

Als je via sociale media inlogt, gebruik je het wachtwoord dat je hiervoor altijd gebruikt. Indien je geen gebruik maakt van sociale media kan je het wachtwoord zelf verzinnen. Svp onthoud dit wachtwoord omdat je hiermee eenvoudig je volgende aanvraag kan doen.

• Bij het aanvragen van een CV-i in Internet Explorer lukt het mij niet een pasfoto te selecteren. Wat moet ik doen?

Klik op ‘Pasfoto *’ ipv op ‘Profielfoto selecteren’ en je kunt direct een afbeelding selecteren en deze uploaden. De foto zal niet zichtbaar zijn, maar je kunt na het invoeren van de overige gegevens wel verder naar stap 2.

Ik maak geen gebruik van sociale media. Kan ik dan alsnog een CV-i of een talentbook aanvragen?

Zeker. Bij de optie ‘CV-i’ of ‘talentbook’ op de homepage kun je jouw CV-i ook aanvragen zonder in te loggen via sociale media. De mogelijkheden blijven gelijk.

Wat is het voordeel van een CV-i versus een CV?

Een CV geeft aanwijziging over je IQ maar nauwelijks over je EQ. Je CV-i geeft juist inzage in je emotionele drijfveren. Het toont je krachtprofiel, zakelijk potentieel, mentaliteit, drijfveren en verborgen talent. En je springt eruit bij sollicitaties.

Wat krijg je bij het aanvragen van je CV-i?

a. een overzicht van je persoonlijkheid met carrière advies, geschikte sectoren en ontwikkelingskansen.

b. I-nieuws met steeds een ander onderdeel van je persoonlijkheid en 2 contactaanjagers.

c. De mogelijkheid je talentbook met korting aan te vragen.

Hoe lang na de aanvraag ontvang ik mijn CV-i?

Binnen 2,5 minuut na het aanvragen én downloaden ontvang je jouw CV-i op het door jou opgegeven e-mailadres.

Voor wie is het aanvragen van een CV-i van belang?

Voor een professional en pré professional bij de orientering op de arbeidsmarkt, studiekeuze, doorstart en ontwikkeling van je carrière.

Waarom is mijn geboortetijdstip van belang?

Het individuele profiel van je CV-i komt via een Valley ID tot stand. Deze ID wordt berekend door het speciale wiskundige programma van Vitae Valley waarbij je geboortetijdstip de uniciteitsfactor garandeert. Het principe is gebaseerd op tijdskwaliteit. Vergelijkbaar met ‘synchroniciteit’ van C.G. Jung of ‘morphic resonance’ van Rupert Shelldrake. Hierdoor krijg je, na het correct invullen van gegevens, een persoonsgebonden CV-i. Kijk ook bij ‘meer info’.

Wat kan ik doen als ik mijn geboortetijdstip niet weet?

Meestal weten je ouders het tijdstip. Als dit niet het geval is staat het vaak in het trouwboekje van je ouders. In ieder geval is het genoteerd in je geboorte-akte. Neem daarvoor contact op met de gemeente waar je geboren bent. Als je er niet achter kan komen, bijvoorbeeld omdat je in het buitenland bent geboren, neem dan 12.00 uur als geboortetijd. De uitslag is dan minder betrouwbaar.

Wat maakt het talentbook voor mij interessant?

Je talentbook bevat uitgebreide informatie over je zakelijke persoonlijkheid. Het CV-i is slechts een samenvatting. Maar je persoonlijkheid is rijker en bevat een grotere gelaagdheid. Het talentbook geeft daarbij ook meer achtergrond informatie en je scores. Én het toont verborgen potentieel en je ontwikkelingsrichting.

Wat is een soulmate?

Een persoon die zakelijk of persoonlijk bij je past.

 • Wat is de doelstelling van Vitae Valley?

Creatie van een springplank in contact, vermindering van drempels in de arbeidsmarkt, waardetoevoeging marketing + HR, groei in resultaat, vergroting van aantrekkingskracht.

In welke talen kan ik een CV-i  krijgen?

Op dit moment in het Nederlands, Duits, Engels, Spaans.

Waarom is gekozen voor Duits, Engels, Spaans als extra taal?

Duitsland is Nederlands grootste en belangrijkste handelspartner. Engels wordt gezien als wereldtaal met 765 miljoen Engelstaligen. Voor Spaans geldt hetzelfde met 466 miljoen Spaanstaligen. Meerdere initiatiefnemers van Vitae Valley hebben sterke emotionele binding met de bovenstaande landen.